31 Ağustos 2012 Cuma

~~ Anı YaşaMak ~~



Anı yaşamak , Her yazıda her konuşmada , her nutukta , her moral verme konuşmalarında bu geçer “anı yaşa J “ bu cumle o anda bulundugun durumu yaşayıp mutlu olmak değil midir ? ben öyle algılıyorum eminim sizde oyle düşünüyorsunuzdur.
Peki bu durumu da uygulayınca neden dengesiz oluyorsun J ….Şimdi “ne alaka yahu?” diyenlerinizi duydum , piştt ayıp oluyor ama sabır J anlatacağım acele yok …Şimdi şöyle oluyor ….bulunduğun anda seni mutlu eden şey neyse ,mutlu bir şekilde düşünmeden ilerisini gerisini olduğu gibi yaşıyorsun ,ne yapmak istiyorsan yapıyor yada ne yapmak istemiyorsan yapmayıp anın keyfini çıkarıyorsun …ama sonra o an geçince başka bir ana gelince hop diye dogal olarak o andaki ruh durumunda yaşamaya başlıyorsun... O anda doğal olarak tüm duygularında , düşüncelerinde değişiyor ve bir önceki ana ait olan bişeylerden mutlu olmuyorsun .Çünkü "o"  o anda yaşandı, şimdi ise başka bir andayız ve onu yaşıyoruz J ama işte tamda boyle bir durumdayken sana sen dengesiz misin ya hiçbir anın hiçbir anına uymuyor diyorlar J iyide olması gerekende bu değil mi?  anı yaşıyorum işte kısa zaman dilimlerini :p
Hımsss hiç böyle düşünmemiştik diyenlerinizi duyuyor gibiyim J evet bende hiç düşünmemiştim ama şuan beynimde baloncuklar oluştu…Kesinlikle anı yaşıyorsa bir insan illaki bir dengesiz olma durumu olacaktır.Çünkü hayat “an”lardan oluşup zamana dağılan bir süreç …….Eğer bir insanda dengesizlik olmazsa hayatın tadıda olmaz :P çünkü sıkıcı sıradan bir insandır , duyguları değişmeyen , fikirleri sabit , yorumsuz bir insandır.
Eminim içinizde ne saçmalamış ya diyenlerinizde vardır , İnanın bazen hayatta saçmalamak ta gerekir J Anı yaşayın

~~ EfSuN ~~


2 yorum:

  1. Genellikle "toplumun geneli" diye tabir ettigimiz insanlarin genelde aslinda ne kadar skici insanlar oldugunun en buyuk kanitidir bu tespitiniz. Kendi sikici hayatlarinin dogru olduguna o kadar kendilerini inandirmislardir ki gordukleri ilk keyif alan insanin davranislarini elestirmeye hor gormeye eksiklik yada yanlislik bulmaya calisirlar. Dile getirdiginiz dusuncelerin tamami hayattaymis gibi gorunup sosyolojik ve psikolojik olarak hayatta olmayan toplumun buyuk bir kismina aittir. İnisler ve cikislar kendi icersinde zaten belli bir denge icersinde bulunmaktadir asil dengesiz olmak coskulari ve uzuntuleri gizleyip binlari yasamayip sadece tek bir cizgide bulunmaktir cunku boyle bor yasayis hayatin dengesine ve isleyisine aykiridir. Kendi kurallariniz ve inanclarinizi ozgurce yasayabilme dileklerimle hoscakalin.

    YanıtlaSil
  2. İşte bundan bahsediyorum anı yaşayana dengesiz , farklı algıları olan hayatı hissedenlere de anormal deniliyor :) , Yorumun için teşekkürler

    YanıtlaSil